Vacature administratief medewerk(st)er premiecontrole


Ben jij een administratief medewerk(st)er met passie voor data(verwerking)? Word jij onze nieuwe collega en kom je ons team premiecontrole WHK versterken?

Van Zijl Advocaten, Van Zijl Casemanagement en Advies en Van Zijl Personeelsadvies

Ons kantoor groeit hard. De laatste paar jaar is het aantal werknemers bijna verdubbeld naar meer dan 35 collega’s. Het bedrijf is gespecialiseerd in de juridische en fiscale aspecten van uiteenlopende personeelsvraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, werknemersverzekeringen, loonheffing en "zaken rondom personeel".

Het kantoor heeft veel van doen met arbeidsongeschikte werknemers. Onze advocaten, casemanagers en adviseurs Ziektewet & WIA en arbeidsdeskundige werken nauw samen om er voor te zorgen dat de kosten van arbeidsongeschikte werknemers voor werkgevers tot een minimum worden beperkt. We hebben een vacature in ons Team Premiecontrole WHK.

Wat doet het Team Premiecontrole WHK?

Dat is best complex en vraagt om uitleg.

In het team, dat momenteel uit zes collega's bestaat, wordt in opdracht van cliënten o.a. de beslissing tot vaststelling van de hoogte van de gedifferentieerde premie Werkhervattingskas (WHK) van de Belastingdienst gecontroleerd. Wat houdt dat in?

Aan het einde van een kalenderjaar stuurt de Belastingdienst aan iedere (middel)grote werkgever een WHK-beschikking. Je krijgt dan als onderneming te horen hoe hoog je premie WHK is (procentueel gezien) voor volgend jaar. Hoe meer Ziektewet- en WGA-uitkeringen er zijn toegekend aan (ex-) werknemers van een bedrijf, hoe hoger de WHK-premie (=bedrijfskosten) voor deze werkgever zal zijn. Een Ziektewetuitkering krijgt iemand die bijvoorbeeld ziek uit dienst is gegaan na afloop van een tijdelijk contract. Een WGA-uitkering wordt toegekend als iemand 2 jaar of langer ziek is geweest bij een werkgever en vervolgens door (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid tijdelijk of structureel niet meer (volledig) kan werken.

Het Team Premiecontrole WHK controleert, met een zeer geavanceerd systeem (de door ons zelf ontwikkelde "Ziektewet en WGA reken- en beheertool") of de WHK-beschikkingen die de Belastingdienst heeft afgegeven wel kloppen. In de praktijk blijkt namelijk vaak dat er fouten in WHK-beschikkingen zitten. Het team speurt eventuele fouten op zodat deze gecorrigeerd kunnen worden bij de Belastingdienst. Wat dan voor onze opdrachtgevers weer kan leiden tot een lagere of teruggave van de premie WHK (=kostenbesparing). Ook controleren onze advocaten de onderliggende beslissingen van het UWV over de Ziektewet- en WGA-uitkeringen van (ex-) werknemers.

Wat houdt de functie in?

Het is in de rol van administratief medewerk(st)er enorm belangrijk dat je de "Ziektewet en WGA reken- en beheertool" up-to-date houdt. Je werkzaamheden bevinden zich aan het begin van het werkproces (=inventarisatiefase). Je zorgt er o.a. voor dat gegevens die onze klanten van het UWV ontvangen met betrekking tot arbeidsongeschiktheid (over Ziektewet-& WIA-uitkeringen) in de tool verwerkt worden. Je hebt schriftelijk en telefonisch contact met het UWV, de Belastingdienst en onze klanten om gegevens en documenten op te vragen. Verder verricht je allerlei ondersteunende administratieve werkzaamheden. In dit werk komt het zeer nauw, dat bepaalde werkzaamheden vóór gestelde einddata plaatsvinden (=termijnbewaking).

Wat vragen we van onze nieuwe collega?

We verwachten niet dat je ervaring hebt in dit specifieke werkgebied. Wel is het van essentieel belang dat je heel gestructureerd werkt en dat je het prettig vindt om in een administratieve rol, volgens vastgestelde werkwijzen te werken. Je bent bekend met het Microsoft Office-pakket en je hebt vooral affiniteit met Excel. Verder ben je "een pietje precies": accuratesse is in deze functie héél belangrijk. Ook ben je, in al je zelfstandigheid, een echte teamspeler. Je snapt wat er van je verwacht wordt en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden. Je houdt het hoofd koel in drukke tijden en zet net even dat ene stapje extra. Verder beschik je over een gezond verstand (tenminste een MBO-/HAVO-denkniveau), ben je leergierig en een prettig mens in de omgang.

Je weet nu wat wij van je vragen. Wat kunnen wij jou bieden?

Van Zijl is een informele organisatie en als personeel zijn we het erover eens dat we "boffen" met onze werkgever. Het is druk, we werken hard, maar er is altijd aandacht voor het personeel. Plezier in het werk, een goede balans tussen werk en privé, unieke personeelsuitjes en persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk. We werken in een nieuw, geweldig mooi kantoorpand in Tilburg, waar we dagelijks een fantastische lunch voorgeschoteld krijgen van onze bedrijfskok Walter. Verder krijg je als werknemer van Kantoor Van Zijl leuke, no-nonsense collega’s, goede ontwikkelmogelijkheden (waaronder de mogelijkheid tot gerichte scholing op het gebied van Ziektewet en WIA), een heel mooi arbeidsvoorwaardenpakket en uitzicht op een vast, parttime of fulltime dienstverband.

Wil je onze nieuwe collega worden?

Schrijf dan een e-mail waarin je jezelf voorstelt en aangeeft waarom we jou aan zouden moeten nemen. Een goede motivatie vinden we heel belangrijk. Voeg a.u.b. ook een up-to-date CV toe.

Je kunt je email richten aan c.van.mol@vanzijl-advocaten.nl. Als je vragen hebt over de vacature, bel dan met Carin van Mol op telefoonnummer 013 4635599. We kijken uit naar je reactie!