Realiseer grote besparingen en laat ons uw premiebesluit 2018 controleren!

U heeft nog 00 days 00 hours 00 minutes 00 seconds
Begin december 2017 stuurt de belastingdienst aan werkgevers de beslissing waarmee de hoogte wordt vastgesteld van de gedifferentieerde premie Werkhervattingskas die de betreffende werkgever in 2018 aan de belastingdienst moet betalen.

De advocaten en casemanagers van ons kantoor realiseren voor onze cliënten grote besparingen op de kosten van arbeidsongeschikte (ex-) werknemers door een intensieve controle, niet alleen van het besluit van de belastingdienst, maar ook van de onderliggende uitkeringsbesluiten van het UWV. De besparingsmogelijkheden zijn veel groter dan u waarschijnlijk denkt. Soms kunnen besparingen worden gerealiseerd tot vijf jaar terug!

Te mooi om waar te zijn? Kijk dan eens wat één van onze cliënten daarover zegt in deze video.

Duur? Gemiddeld verdienen wij iedere geïnvesteerde euro 15 tot 20 maal terug!

Meer informatie? Neem contact op met Michèle Sonneveld van ons kantoor (tel. 013 4635599; e-mail: m.sonneveld@vanzijlcasemanagement.nl).

Controle van het premiebesluit is doorgaans zinvol voor werkgevers met een premieplichtige loonsom vanaf ongeveer €1,5 miljoen. Let op: tegen het premiebesluit van de belastingdienst moet binnen zes weken bezwaar gemaakt kunnen worden. Laat uw besparingskans niet voorbij gaan en neem tijdig contact met ons op!

Gratis webinar “Zin en onzin van controle van premiebesluiten”
Wilt u meer weten over controle van de premiebesluiten? Volg dan online op een door u gekozen plaats en tijd het gratis webinar “Zin en onzin van controle van premiebesluiten”.

Deze melding niet meer weergeven

Eigenrisicodragen Ziektewet

Ga naar:


Werkgevers die per 1 januari 2017 eigenrisicodrager voor de WGA-uitkeringen van (ex-) werknemers zijn gebleven of geworden, zijn daarbij door de verzekeraar vaak verplicht om vóór 2018 ook eigenrisicodrager voor de Ziektewet te worden. Alleen op die manier immers is het mogelijk om door middel van re-integratie de instroom van "flexwerkers” of "vangnetters” in de WGA te beheersen. Deze werkgevers zullen daarover vóór 1 oktober 2017 een aantal beslissingen dienen te nemen. Is het wenselijk om dit risico te verzekeren? En kan de uitvoering van de wettelijke taken van de eigenrisicodrager het beste worden uitbesteed of is het ook mogelijk deze in eigen beheer te verrichten?

De register casemanagers van Van Zijl Casemanagement beschikken over de ervaring en deskundigheid die nodig is om werkgevers te adviseren bij vragen rond eigenrisicodragen. Daarnaast weten zij wat er in de praktijk bij komt kijken als een werkgever besluit om eigenrisicodrager te worden, zowel in de situatie waarbij de uitvoering wordt uitbesteed aan een private uitvoerder als wanneer de uitvoering in eigen beheer wordt gehouden.

Tijdens de studiebijeenkomst "Eigenrisicodragen Ziektewet” delen zij hun kennis en ervaring graag met u.  De studiebijeenkomst is ook geschikt voor (adviseurs van) werkgevers die zich willen oriënteren op de mogelijkheid om eigenrisicodrager voor de Ziektewet te worden. In de praktijk is deze mogelijkheid met name interessant voor (middel)grote werkgevers.

Hier kunt u de brochure van de studiebijeenkomst downloaden.Informatie en voorwaarden

PlaatsCongres en Vergadercentrum De Soester Duinen, Soesterbergsestraat 188, 3768 MD Soest
Datumdinsdagochtend 4 juli 2017 (Soest)
Tijd (aanvang en eind)van 9:00 tot 12:15 uur
SprekerM. (Michèle) Sonneveld Rccm en C.A. (Cynthia) Chudaska Rccm, register casemanagers (Van Zijl Casemanagement B.V., Tilburg)
DoelgroepHR-managers, (assistent-) accountants, belastingadviseurs, salaris-administrateurs/loonadviseurs
Studiemateriaalafdruk van sheets van presentatie
OpleidingspuntenRB: 3 PE-punten
NBA: 3 uren
NOAB: 3 PE-punten
NIRPA: 30 PE-punten
Prijs€ 125,00 per persoon, exclusief BTW, inclusief studiemateriaal, koffie, thee en drankjes
Korting20% voor deelnemers aan het arbeidsrecht abonnement© van Kantoor Mr. van Zijl
BetalingsvoorwaardenBinnen veertien dagen na factuurdatum. De algemene dienstverleningsvoorwaarden van Kantoor Mr. van Zijl zijn van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg onder nr. 983 en worden op verzoek gratis toegezonden.
VerhinderingBij verhindering kunt u zich laten vervangen door een collega.
AnnuleringsvoorwaardenTot zeven dagen voor de datum van de betreffende studiebijeenkomst; bij latere annulering of bij niet verschijnen is het deelnamegeld verschuldigd. Kantoor Mr. van Zijl kan bij onvoldoende belangstelling de studie-bijeenkomst annuleren.
Nadere informatieTel. 013-4635599 E-mail: mail@kantoormrvanzijl.nl


Aanmeldingsformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Voorletter(s): *
Achternaam: *
Geslacht: * De heer Mevrouw
Functie: *
Kantoor/bedrijf: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoonnummer: *
Faxnummer:
E-mailadres: *
Certificering:

Wenst deel te nemen aan de studiebijeenkomst Eigenrisicodragen Ziektewet op:

Onder de navolgende (en overigens op deze pagina vermelde) condities:
  • kosten studiebijeenkomst: € 125,00 per persoon, exclusief BTW, inclusief studiemateriaal, koffie, thee en drankjes
  • betaling: Binnen veertien dagen na factuurdatum. De algemene dienstverleningsvoorwaarden van Kantoor Mr. van Zijl zijn van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg onder nr. 983 en worden op verzoek gratis toegezonden.
  • annulering: Tot zeven dagen voor de datum van de betreffende studiebijeenkomst; bij latere annulering of bij niet verschijnen is het deelnamegeld verschuldigd. Kantoor Mr. van Zijl kan bij onvoldoende belangstelling de studie-bijeenkomst annuleren.
  • 20% korting wegens arbeidsrecht abonnement©
    (aanvinken indien van toepassing; alleen bij aanmelding uiterlijk één maand vóór de datum van de betreffende studiebijeenkomst)
Neem de code over: *