Ben jij een TOP casemanager? Of heb je de ambitie om dat te worden? Dan zoeken wij jou!


Wie zijn wij?

Van Zijl Advocaten is hét kantoor bij uitstek als het gaat om advisering en begeleiding van werkgevers, gericht op het beperken van kosten van arbeidsongeschikte werknemers. De casemanagers van Van Zijl Casemanagement en Advies verrichten hun werkzaamheden ten behoeve van de cliënten van Van Zijl advocaten. Wij durven te stellen dat onze casemanagers tot de top van Nederland behoren! Zij worden ingezet voor de moeilijkste gevallen (bijvoorbeeld door eigenrisicodragers voor de Ziektewet bij zieke ex-werknemers met een Ziektewetuitkering) of gewoon voor de allerbeste resultaten.

Met inmiddels 40+ medewerk(st)ers werken wij in een prachtig nieuw kantoorpand in Tilburg.

 

Onze klanten, merendeels grotere werkgevers, bevinden zich in heel Nederland. Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden en versterking van het team zijn wij op zoek naar een casemanager die in dit vakgebied tot de top van Nederland behoort of daar terecht wil komen. Door de samenwerking met collega casemanagers en onze gespecialiseerde advocaten ga je bij Van Zijl Casemanagement en Advies stappen maken in je ontwikkeling, die je nergens anders kunt zetten.

Ons team bestaat inmiddels uit ruim 40 collega's; o.a. advocaten, casemanagers, adviseurs Ziektewet en WIA, een arbeidsdeskundige en een mooi team dat al onze professionals ondersteunt.

Spreekt dit je aan? Lees dan verder en neem vooral ook contact met ons op als je vragen hebt!

Werkplek

Wij zijn gevestigd in Tilburg, maar het is geen probleem als je niet in de buurt woont. Laat je dus niet afschrikken door de afstand woon-werkverkeer! Het merendeel van onze casemanagers woont op grote afstand van kantoor. In de praktijk is afstand voor geen van allen een probleem gebleken, omdat je bij ons heel flexibel bent als het op werkplek, werkdagen en -tijden aankomt. Als je wilt mag je natuurlijk iedere dag vanuit kantoor werken, maar feitelijk word je maar één dag in de week op kantoor verwacht. En dat is geen straf. Het kantoor is nieuw en de werkplekken  zijn prachtig, je collega’s zijn net als jij "top”, de sfeer is aangenaam en we hebben onze eigen kok die de lekkerste lunches op tafel zet.

Wat houdt de functie in?

 • We hoeven je niet te vertellen wat de rol van Casemanager inhoudt gedurende de eerste 104 weken van een verzuimtraject.
 • Je bent daarbij gepokt en gemazeld als het op casemanagement voor eigenrisicodragers op het gebied van Ziektewet aankomt.
 • Je moet het prettig vinden om te multitasken. Je werkt met meerdere werkgevers en om die reden met verschillende systemen en protocollen.
 • Je bewaakt je prioriteiten in het werk, plant je werk zorgvuldig en bent als geen ander in staat om je planning aan te passen "aan de waan van de dag".
 • Met extra aandacht en inzet weet je het beste resultaat voor je opdrachtgevers te realiseren!
 • Je behartigt de belangen van de werkgever optimaal, maar dit gaat altijd gepaard met respect voor de betrokken werknemer.

Wat vragen we van onze nieuwe collega?

 • Je bent al een topper in het vakgebied of al een flink eind op weg om die top te bereiken.
 • Je bent op zoek naar verdieping en verdere ontwikkeling.
 • Je staat sterk in je schoenen en bent niet bang om aan de slag te gaan met de moeilijkste zaken.
 • Je bet stressbestendig en flexibel.
 • Je past in ons team omdat je een doorpakker bent, die zich niet beperkt tot het voorkomen van een loonsanctie.
 • Je bent een teamspeler; je hecht net als wij groot belang aan een goede samenwerking.
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en een prettige en warme persoonlijkheid.
 • Je herkent je in onze motto’s "doe maar gewoon" en "doe het goed".

Je weet nu wat wij van je vragen. Maar wat kunnen wij jou bieden?

 

 • We bieden ruime mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Zowel intern (bijvoorbeeld door het volgen van cursussen samen met onze advocaten), als extern.
 • We bieden onze medewerkers een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij de functie. En inzet en resultaat worden beloond.
 • Van Zijl Advocaten en Van Zijl Casemanagement en Advies zijn samen een informele, professionele, snelgroeiende organisatie.
 • Er wordt bij ons hard gewerkt, maar een mooie balans tussen werk en privé vinden we heel belangrijk.
 • Wij zouden je graag fulltime aannemen, maar parttime werken is zeker bespreekbaar.

 

Wil je onze nieuwe collega worden?

Schrijf dan een e-mail waarin je jezelf voorstelt en aangeeft waarom we jou aan zouden moeten nemen. Deze motivatie vinden we heel belangrijk! Voeg a.u.b. ook een up-to-date CV toe. Je kunt je e-mail richten aan c.van.mol@vanzijl-advocaten.nl.

Als je vragen hebt over de vacature, bel dan met onze manager personeel en samenwerking, Carin van Mol, op telefoonnummer 013 4635599. We kijken uit naar je reactie!