Ben jij een TOP casemanager? Dan zoeken wij jou!


Wie zijn wij?

Van Zijl Advocaten is hét kantoor bij uitstek als het gaat om advisering en begeleiding van werkgevers, gericht op het beperken van kosten van arbeidsongeschikte werknemers. De casemanagers van Van Zijl Casemanagement en Advies verrichten hun werkzaamheden ten behoeve van de cliënten van Van Zijl advocaten. Wij durven te stellen dat onze casemanagers de beste zijn! Zij worden ingezet voor de moeilijkste gevallen of gewoon voor de allerbeste resultaten.

Met inmiddels 35+ medewerk(st)ers werken wij in een prachtig nieuw kantoorpand in Tilburg. Onze klanten, merendeels grotere werkgevers, bevinden zich in heel Nederland.

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden en versterking van het team zijn wij op zoek naar een casemanager die, zoals reeds aangegeven, in zijn of haar werkgebied tot de top van Nederland behoort, maar desondanks op zoek is naar verdieping van kennis en ervaring.

Herken jij je hierin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door de samenwerking met collega casemanagers en onze gespecialiseerde advocaten ga je bij Van Zijl stappen maken in je ontwikkeling, die je nergens anders kunt zetten.

Wat houdt de functie in?

We hoeven je niet te vertellen wat de rol van casemanager inhoudt gedurende de eerste 104 weken van een verzuimtraject. Je past in ons team als je een doorpakker bent, die zich niet beperkt tot het voorkomen van een loonsanctie. Met extra aandacht en inzet weet je het beste resultaat voor je opdrachtgevers te realiseren; óók met het oog op de positie van de client na het verstrijken van de 104 weken verzuim! Je behartigt de belangen van de werkgever optimaal, maar dit gaat altijd gepaard met respect voor de betrokken werknemer.

Wat vragen we van onze nieuwe collega?

Je bent dus sowieso een topper in het vakgebied, op zoek naar verdieping en verdere ontwikkeling. Ook is het heel belangrijk dat je sterk in je schoenen staat, omdat je bij ons echt met de moeilijkste zaken te maken krijgt. Verder ben je een teamspeler. Wij hechten groot belang aan een goede samenwerking met onze andere casemanagers, advocaten, adviseurs Ziektewet en WIA, arbeidsdeskundige, personeelsadviseur en het mooie team dat deze professionals ondersteunt. Je hebt een no-nonsense mentaliteit, een prettige en warme persoonlijkheid en je herkent je in onze motto’s "doe maar gewoon" en "doe het goed".

Je weet nu wat wij van je vragen. Maar wat kunnen wij jou bieden?

Naast de hiervoor aangegeven mogelijkheden voor verdere ontwikkeling (bijvoorbeeld door het volgen van interne cursussen samen met onze advocaten), krijg je als medewerk(st)er van Van Zijl Casemanagement en Advies een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij de functie. Kantoor Van Zijl is een informele, professionele, snel groeiende organisatie. Er wordt bij ons hard gewerkt, maar een mooie balans tussen werk en privé vinden we heel belangrijk. Wij zouden je graag fulltime aannemen, maar parttime werken is bespreekbaar. Er zijn ruime mogelijkheden om thuis te werken, maar je wordt tenminste één dag per week op kantoor in Tilburg verwacht om contact te houden met je collega’s. En dat is geen straf. Het kantoor en de werkplekken zijn prachtig, je collega’s zijn net als jij "top", de sfeer is aangenaam en we hebben onze eigen kok die de lekkerste lunches op tafel zet. Alleen daarvoor wil je al naar Tilburg komen. Al met al is kantoor Van Zijl een hele mooie plek om te werken; iedere collega zal dat volmondig beamen.

Wil je onze nieuwe collega worden?

Schrijf dan een e-mail waarin je jezelf voorstelt en aangeeft waarom we jou aan zouden moeten nemen. Deze motivatie vinden we echt heel belangrijk! Voeg a.u.b. ook een up-to-date CV toe. Je kunt je e-mail richten aanc.van.mol@vanzijl-advocaten.nl.

Als je vragen hebt over de vacature, bel dan met onze manager personeel en samenwerking, Carin van Mol, op telefoonnummer 013 4635599. We kijken uit naar je reactie!