Vaktechnisch overleg arbeidsrecht en werknemersverzekeringen


Vormen het arbeidsrecht en de sociale verzekeringen niet uw eigenlijke werkgebied, maar hebt u er in uw werk wel regelmatig mee te maken? Dan zult u gemerkt hebben hoe lastig het is om op dit gebied op de hoogte te blijven. De ontwikkelingen gaan vaak snel en de gevolgen voor uw eigen praktijk zijn niet steeds direct duidelijk.

Wilt u voortdurend op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? Wilt u in de gelegenheid zijn om vragen te stellen en om te overleggen over "cases” uit uw eigen praktijk? Wilt u leren van de ervaring van anderen die misschien met dezelfde vragen worstelen?

Dan is het "vaktechnisch overleg” wat voor u. Ook in 2024 organiseert Van Zijl advocaten advocaten vier maal per jaar een middagbijeenkomst (14.00 uur tot 17.15 uur) waarin onder leiding van mr. J.P.M. (Joop) van Zijl vaktechnisch overleg plaatsvindt met anderen die zich in een soortgelijke positie bevinden als u zelf. Tijdens het vaktechnisch overleg zullen allereerst onderwerpen besproken worden die door de deelnemers zelf naar voren worden gebracht. Daarnaast zullen onderwerpen op het gebied van het arbeidsrecht en de werknemersverzekeringen worden besproken die door ons kantoor aan de hand van de actualiteit aan de orde zullen worden gesteld.

Vaktechnisch overleg wordt georganiseerd in maart, juni, september en december op acht locaties verspreid over het land: Tilburg, Soest, Zwolle, Dordrecht, Groningen, Eindhoven, Middelburg en Akersloot. Op de dagen waarop de bijeenkomsten in Groningen en Akersloot plaatsvinden is er gelegenheid om online aan het vaktechnisch overleg deel te nemen.

Per locatie zullen maximaal 25 personen aan het vaktechnisch overleg kunnen deelnemen.


Meer informatie?
  • Wilt u weten hoe anderen de deelname aan het vaktechnisch overleg ervaren? Klik dan hier om onze video te bekijken.
  • Wilt u liever zelf in de praktijk ervaren wat het vaktechnisch overleg u oplevert? Klik dan hier voor informatie over een gratis proefdeelname.
  • Wilt u weten onder welke voorwaarden u kunt deelnemen? Klik dan hier om de brochure over het vaktechnisch overleg arbeidsrecht en sociale verzekeringen 2023 te downloaden.
Ga naar:
Onderwerpen
Data en locaties
Opleidingspunten
Video
Aanmelden
Gratis proefdeelname