Regeringsstandpunt ten aanzien van rapporten van de Commissie Borstlap en de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid inzake het arbeidsmarktbeleid

Jaar en kwartaal
2020, 4e kwartaal
Nummer
12
De regering heeft gereageerd op aanbevelingen die zijn gedaan in een advies van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en in een rapport van de Commissie Regulering van Werk (de "Commissie Borstlap”). De aanbevelingen worden in grote lijnen onderschreven. De regering wijst op reeds getroffen maatregelen die in overeenstemming zijn met de gedane aanbevelingen en verwijst voor nieuwe maatregelen door naar het nieuwe kabinet, maar komt toch ook tot enkele opmerkelijke stellingen.

Verder lezen?

De bovenstaande tekst is een beknopte versie van het artikel. De volledige inhoud van dit artikel is alleen toegankelijk voor deelnemers aan het arbeidsrecht abonnement© met een plus abonnement of top abonnement. U kunt hieronder inloggen om het artikel te lezen.

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor het arbeidsrecht abonnement© of kunt u uw bestaande abonnementsvorm wijzigen.

Indien u deelnemer aan het arbeidsrecht abonnement© bent, kunt u hieronder inloggen om het artikel te lezen.